Salon de infrumusetare Bucuresti - Simone Beauty Center
vezi promotii
Home » Radiofrecventa corporala

Radiofrecventa corporala
radiofrecventa Pe langa eterna lupta cu kilogramele in plus, inestetica celulita si vergeturile fac parte din cosmarul oricarei femei. Chiar daca nu reprezinta o problema medicala grava, vergeturile, celulita si pielea lipsita de fermitate reprezinta o problema la nivel estetic si creeaza un discomfort psihic pentru sexul frumos. O solutie viabila in lupta impotriva acestora este aplicarea unui tratament local specializat, precum cel cu radiofrecventa.

Radiofrecventa corporala actioneaza din interior, cu efecte spectaculoase la exterior prin refacerea si stimularea naturala a colagenului propriu pielii si topiea depozitelor de grasime. Ceea ce este spectaculos este ca actiunea radiofrecventei se resimte si dupa finalizarea tratamentului, efectul de netezire si de fortifiere al pielii fiind continuu si de lunga durata.

Radiofrecventa corporala preturi

  Pret pachet 5 sedinte Happy Hours (lei/sed) Pret pachet 5 sedinte (lei/sed) Pret standard (lei/sed)
Radiofrecventa corporala 69 79 109
Radiofrecventa faciala 75 85 119
Vezi toate tarifele la tratamente corporale.
Viziteaza pagina de contact pentru a vedea cum poti ajunge la noi.

Ce este radiofrecventa?

Radiofrecventa este una dintre cele mai inovatoare si non-invazive proceduri estetice folosita pentru diminuarea aspectului de coaja de portocala, in tratarea vergeturilor si a lipsei tonusului si elasticitatii pielii (atat corporale cat si faciale), pentru remodelarea conturului corporal, dar si pentru pielea flasca din zona genunchilor si coatelor.

Tehnologia cu radiofrecventa este o metoda provenita din fizioterapie, este folosita de foarte mult timp in chirurgie si a fost adaptata pentru a fi utilizata si in saloanele de infrumusetare, fiind o alternativa reala la operatiile estetice.

radiofrecventa corporala
In functie de numarul de electrolizi existenti pe manipulul folosit, radiofrecventa poate sa fie de mai multe tipuri: monopolara, bipolara, tripolara ori hexapolara. Radiofrecventa hexapolara folosita in salonul nostru este una din cele mai noi tehnologii din domeniu, avand rezultate rapide si de lunga durata.

Cum functioneaza radiofrecventa corporala?

Terapia cu radiofrecventa are la baza incalzirea tesutului cutanat si adipos prin aplicarea de unde electromagnetice. Tesutul subcutanat se incalzeste pana la temperaturi de 60-65 de grade, avand loc in acest fel pe langa scurtarea fibrelor de colagen si stimularea secretiei fibrobastelor de noi fibre de colagenn si elastina. Contractia fibrelor de colagen duce si la spargerea si restrangerea celulele adipoase, ajutand zona tratata sa devina mai supla.

Actiunea radiofrecventei se resimte si dupa finalizarea tratamentului, efectul de netezire si de tonifiere asupra pielii fiind continuu.
radiofrecventa celulita

Cui i se recomanda radiofrecventa corporala?

Tratamentul corporal cu radio frecventa este recomnadat oricui, indiferent de varsta, cu probleme de natura estetica, fiind o procedura non-invaziva, care nu produce leziuni la nivelul pielii si implicit nu necesita perioada post-recuperatorie. Radiofrecventa corporala actioneaza din interior si contribuie la refacerea si stimularea naturala a colagenului propriu, fiind ideal pentru persoanele cu exces de piele, cu vergeturi albe, celulita, femeilor care au nascut recent sau au urmat cure drastice de slabire, pentru sanii lasati ori pielea flasca din zona coatelor si genunchilor.

Beneficiile terapiei cu radiofrecventa corporala

  • ajuta la tratarea vergeturilor albe si previne aparitia lor
  • reduce celulita in toate stadiile prin distrugerea adipocitelor
  • imbunatateste circulantia sanguina si circulatia limfatica
  • remodeleaza conturul corporal
  • contribuie la eliminarea toxinelor si lichidelor din tesuturile musculare, epiteliale si conjunctive
  • producerea de noi fibre de colagen si elastina
  • ajuta in procesul de slabire si de remodelare corporala
  • ajuta la oxigenarea tesuturilor
  • combate aspectul de piele lipsita de elasticitate, fiind un real ajutor pentru femeile care au nascut si care se lupta cu pielea in exces
  • imbunatatete metabolismul celular prin vasodilatare si aport de nutrienti

De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?

In functie de problema ce se vrea tratata, pentru rezultate optime si de lunga durata, se recomanda intre 8-12 sedinte de radiofrecventa corporala.

La ce interval de timp se recomanda efectuarea sedintelor?

Repetarea sedintelor de tratament cu radiofrecventa corporala este recomandata sa se efectueaza la un interval de 5-7 zile, iar pentru prevenire este recomandata o sedinta pe luna.
radiofrecventa vergeturi

Contraindicatii

Radiofrecventa corporala nu este indicata in sarcina si alaptare, pe leziuni ale pielii deschise si persoanelor cu deficiente renale, boli grave (epilepsie, cancer, boli de sange) persoanelor cu proteze metalice sau purtatoare de stimulator cardiac si femeile purtatoare de sterilet metalic.

Testimoniale

"Fiind in cautarea unei solutii pentru pielea flasca si celulita si am decis sa incerc radiofrecventa si masajul cu bambus. Acum, dupa 2 luni, pot spune ca rezultatele m-au uimit pana si pe mine."
Nicoleta

"Tratamentul ideal dupa ce ati nascut pentru zona abdomenului!"
Mirela

Programare online radiofrecventa corporala
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
 
icon telefon
021.337.25.84
0733.746.663 (0733-SIMONE)


ALTE SERVICII
Epilare Definitiva
Epilare definitiva


Rejuvenare Faciala cu IPL
Rejuvenare faciala cu IPL


Cavitatie Liposuctie Virtuala
Cavitatie - Liposuctie virtuala


Dermotherm Anticelulitic
Dermotherm - Anticelulitic


Radiofrecventa
Radiofrecventa


Mezoterapie
Mezoterapie


Microdermabraziune
Microdermabraziune


Dermocrioforeza
Dermocrioforeza


Impachetari Corporale
Impachetari Corporale


Presoterapie Drenaj Limfatic
Presoterapie Drenaj Limfatic


Electrostimulare
Electrostimulare


Ultrasunete
Ultrasunete


Masaj
Masaj


Masaj cu Bambus
Masaj cu Bambus


Bronzare Organica
Bronzare Organica


Bronzare Henna
Bronzare Henna


Cosmetica Clasica
Cosmetica Clasica


Evaluare Corporala Gratuita
Evaluare Corporala Gratuita

 
CONTACTEAZA-NE
Nume:
Email:
Telefon:
 
Mesaj:
Doresc sa ma inscriu la newsletter
telefon 0733746663, 0213372584