Salon de infrumusetare Bucuresti - Simone Beauty Center
vezi promotii
Home » Dermocrioforeza

DermocrioforezaDermocrioforeza
Ce este dermocrioforeza?
Dermocrioforeza se bazeaza pe tehnlogia CrioLift, care consta in racirea superficiala a zonei pe care se lucreaza. Prin termo-reglare, porii pielii sunt inchisi si astfel se rezolva mare parte din problemele date de porii mariti.
Prin dermocrioforeza se realizeaza si drenaj limfatic pentru zona cearcanelor, zonele de piele cu riduri sunt intinse si se dezumfla pielea din jurul ochilor. Tenul devine mai ferm, mai luminos si mai intinerit. Este imbunatatita circulatia la nivelul pielii, crescand si aportul de oxigen la nivel celular. De asemenea, este redusa senzatia de picioare grele si dureri musculare. Este redusa tensiunea si se reduce din efectul negativ al stresului. Prin actiunea substantelor active, este indepartata treptat celulita si se contribuie la reducerea in greutate.
In cadrul procedurii de dermocrioforeza sunt folosite ingrediente precum acid hialuronic, vitamina B6, seruri, vitamine, colagen, vitamina C. Dermocrioforeza se realizeaza cu ajutorul unui aparat special numit CrioCool, care imbina dermocrioforeza cu terapia LED.

Cum se realizeaza terapia LED?
Terapia LED foloseste diode emitatoare de lumina care provoaca o reactie fotochimica a fotonilor de lumina si culoare cu eliberare de enzime active ATP (adenozin trifosfat). Acestea vor stimula metabolismul celular, provocand o ardere accelerata a grasimilor din organism.

Ce efecte are terapia LED?
Printr-o astfel de terapie, este intarit sistemul imunitar si capacitatea organismului de a se reface rapid. Terapia LED reduce retentia de apa si gradul de toxine din organism. Musculatura este tonifiata, iar pielea devine mai ferma.
Trebuie stiut faptul ca terapia de acest tip nu este nici invaziva si nici agresiva pentru organism. Spre deosebire de actiunea cu laser, terapia cu LED are efect pe o suprafata mai mare si nu distruge tesutul, ci stimuleaza capacitatea organismului de autovindecare.

Cate sedinte de dermocrioforeza sunt recomandate?
Se recomanda realizarea a minim 4 sedinte astfel incat rezultatele sa fie vizibile, eficiente si de lunga durata. In cazul esteticii faciale, o sedinta dureaza in jur de 15 minute. In cazul tratamentelor corporale, o sedinta va dura intre 20-30 de minute.

Cui ii este recomandata terapia LED?
Terapia de acest tip poate fi folosita de oricine, deoarece aceasta este non-invaziva si non-agresiva. Astfel, nu dauneaza organismului, insa se recomanda evitarea terapiilor estetice in cazul femeilor insarcinate.

Programare online dermocrioforeza
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
 
icon telefon
021.337.25.84
0733.746.663 (0733-SIMONE)


ALTE SERVICII
Epilare Definitiva
Epilare definitiva


Rejuvenare Faciala cu IPL
Rejuvenare faciala cu IPL


Cavitatie Liposuctie Virtuala
Cavitatie - Liposuctie virtuala


Dermotherm Anticelulitic
Dermotherm - Anticelulitic


Radiofrecventa
Radiofrecventa


Mezoterapie
Mezoterapie


Microdermabraziune
Microdermabraziune


Dermocrioforeza
Dermocrioforeza


Impachetari Corporale
Impachetari Corporale


Presoterapie Drenaj Limfatic
Presoterapie Drenaj Limfatic


Electrostimulare
Electrostimulare


Ultrasunete
Ultrasunete


Masaj
Masaj


Masaj cu Bambus
Masaj cu Bambus


Bronzare Organica
Bronzare Organica


Bronzare Henna
Bronzare Henna


Cosmetica Clasica
Cosmetica Clasica


Evaluare Corporala Gratuita
Evaluare Corporala Gratuita

 
CONTACTEAZA-NE
Nume:
Email:
Telefon:
 
Mesaj:
Doresc sa ma inscriu la newsletter
telefon 0733746663, 0213372584