Salon de infrumusetare Bucuresti - Simone Beauty Center
vezi promotii
Home » Dermotherm

Masaj anticelulitic - DermothermDermotherm - Anticelulitic Dermotherm-ul este un aliat de succes in lupta contra celulitei, aparatul combinand un sistem inovator de masaj vacuumatic cu aplicarea concomitenta a razelor infrarosii.
In timp ce masajul prin suctiune duce la producerea unei mobilitati a tesutului conjunctiv si descongestioneaza zonele intarite si hipersensibile, razele infrarosii locale, stimuland circulatia sanguina si linfatica, permit sangelui si oxigenului sa curga abundent in tesuturile celulitice.
Cu ajutorul dermoterapiei, prin aplicarea razelor infrarosii, se produce o hiperemie sanguina si limfatica locala, care duce la cresterea suportului sanguin, a metabolicilor activi si a nivelului de oxigen, ducand asftel la eliminarea detritusului toxic (toxine, grasimi).
Tot razelor infrarosii sunt cele ce stimuleaza terminatiile nervoase aflate la nivelul pielii si declanseaza un proces de transpiratie imperceptibila, care are ca efect eliminarea retentiei hidrice si detoxifierea.
Aplicarea caldurii, pe langa faptul ca produce o sedare sau analgezie, benefica in tratamentul durerii, duce si la o relaxare a musculaturii.

BENEFICII
  • diminueaza celulita si depunerile de grasime
  • tonifica pielea si modeleaza corpul
  • stimuleaza circulatia sanguina si linfatica
  • ajuta la eliminarea toxinelor
  • trateaza problemele circulatorii, dermalgiile reflexe (dureri ale zonelor de piele afectate de celulita) si contractiile musculare
  • relaxeaza
DESCRIERE


Masaj Anticelulitic Tratamentul se efectueaza cu ajutotul unui ulei anticelulitic, prin masarea cu ajutorul unui manipul special a zonelor cu probleme. Masajul este de tip aspiratie-suctiune si datorita folosirii razelor infrarosii, manipulul se si incalzeste, producand relaxarea musculara si ducand la o stare de relaxare generala.
Masajul vacumatic prin aspiratia locala realizata, duce la dispersarea si dizolvarea depozitelor de grasime si sparge nodulii celulitici, ajutand astfel nu numai la combaterea celulitei ci si la remodelarea corpului.
Pentru ca in primele sedinte de tratament nodulii celulitici aflati in profunzimea pielii sunt adusi la suprafata, pentru ca ulterior sa poate fi sparti, celulita va fi mai vizibila. Dupa primele 2-4 sedinte (in functie de gradul celulitei) acesti noduli sunt sparti, si astfel celulita este din ce in ce mai putin vizibila, fiind diminuata pana la disparitie. De aceea este important de stiut ca doar cateva sedinte nu sunt necesare pentru tratarea celulitei, rezultatele vazandu-se abia din a 3-5 sedinta. Totodata, in functie de gradul celulitei, in primele sedinte, tratamentul poate fi putin dureros.

FRECVENTA SI DURATA TRATAMENTULUI

Se recomanda sa se efectueaza un tratament de minim 10 sedinte, cu o frecventa de 2-3 sedinte pe saptamana. Dupa ce se vor obtine rezultatele dorite, este necesara o sedinta de intretinere o data pe saptamana. Tratamentul se poate combina cu succes cu electrostimularea, presoterapia sau impachetarile corporale la cald.

CONTRAINDICATII


Masaj Anticelulitic - Dermotherm
  • Sarcina
  • Perioadele de menstruatie
  • Zonele cu fragilitate capilara si varice
  • Persoane cu stimulator cardiac sau implant metalic


Testimoniale

"Sunt consecventa in ceea ce fac,cu atat mai mult cand vine vorba de corpul meu.Vin la salon saptamanal pentru procedura mea preferata: dermotherm. Personalul bine pregatit reuseste mereu sa ma mentina in forma. Ma bucur ca am ales sa vin aici si voi continua sa vin, eventual sa incerc si alte proceduri."

Ana Maria


"Din 2013 am ritualul meu de primavara: dermothermul si impachetarile la cald. Fac intr-adevar minuni in ceea ce priveste celulita. Si cum fetele sunt foarte prietenoase si imi place mult locul, revin cu drag in fiecare an la Simone Beauty Center."

Iustina


Programare online masaj anticelulitic - Dermotherm
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
 
icon telefon
021.337.25.84
0733.746.663 (0733-SIMONE)


ALTE SERVICII
Epilare Definitiva
Epilare definitiva


Rejuvenare Faciala cu IPL
Rejuvenare faciala cu IPL


Cavitatie Liposuctie Virtuala
Cavitatie - Liposuctie virtuala


Dermotherm Anticelulitic
Dermotherm - Anticelulitic


Radiofrecventa
Radiofrecventa


Mezoterapie
Mezoterapie


Microdermabraziune
Microdermabraziune


Dermocrioforeza
Dermocrioforeza


Impachetari Corporale
Impachetari Corporale


Presoterapie Drenaj Limfatic
Presoterapie Drenaj Limfatic


Electrostimulare
Electrostimulare


Ultrasunete
Ultrasunete


Masaj
Masaj


Masaj cu Bambus
Masaj cu Bambus


Bronzare Organica
Bronzare Organica


Bronzare Henna
Bronzare Henna


Cosmetica Clasica
Cosmetica Clasica


Evaluare Corporala Gratuita
Evaluare Corporala Gratuita

 
CONTACTEAZA-NE
Nume:
Email:
Telefon:
 
Mesaj:
Doresc sa ma inscriu la newsletter
telefon 0733746663, 0213372584