Salon de infrumusetare Bucuresti - Simone Beauty Center
Home » Despre noi

Despre noi


Regulament >Asa ca bine ai venit la Simone Beauty Center! La noi te vei simti mereu speciala. Aici gasesti oricand o atmosfera placuta, destinsa, cu oameni dedicati clientilor si cu servicii de infrumusetare de cea mai buna calitate.

Iti punem la dispozitie numeroase servicii de Remodelare Corporala, Epilare Definitiva si Cosmetica. Vei gasi tot ceea ce iti doresti, atat pentru tine, cat si pentru prietenele tale. Gama noastra de servicii de infrumusetare cuprinde radiofrecventa, mezoterapie, microdermabraziune, cavitatie, impachetari, masaj, electrostimulare, drenaj limfatic, epilare definitiva, tratamente faciale cu IPL si multe altele.

Suntem o echipa tanara, dinamica, implicata total in ceea ce stim sa facem. Dincolo de profesionalismul nostru, iti garantam ca vei gasi oameni deschisi si prietenosi, cu care te vei bucura sa te revezi la fiecare vizita in salon.

Plecam de la principiul ca fiecare persoana e aparte. De aceea te putem consilia in alegerea tratamentului potrivit in functie de preferintele tale, astfel incat rezultatele sa fie cele mai bune, in cel mai scurt timp posibil.

Ne poti adresa orice fel de intrebare si nelamurire, folosind datele de la sectiunea Contact. Sau bineinteles, ne poti vizita direct la salon, sa ne imprietenim si sa stabilim detaliile legate de cele mai potrivite tehnici de infrumusetare pentru tine.

Asa ca te asteptam pe la noi cu mare drag! La Simone Beauty Center te vom trata cu cafea si buna dispozitie, toate intr-un cadru intim si placut.


 
CONTACTEAZA-NE
Nume:
Email:
Telefon:
 
Mesaj:
Doresc sa ma inscriu la newsletter
telefon 0733746663, 0213372584