Salon de infrumusetare Bucuresti - Simone Beauty Center
Home » Regulament

RegulamentSalonul nostru se afla in Piata Unirii – Bucuresti, iar programul este de Luni pana Vineri intre orele 09 – 21, iar Sambata intre orele 09 – 15. Pentru a beneficia de serviciile oferite de Simone Beauty Center va rugam sa va faceti o programare in prealabil, telefonic sau prin sms la numerele: 0733.746.663 sau 021.337.25.84 sau pe mail, la contact@simonebeautycenter.ro. Iar daca doriti ne puteti vizita si putem fixa atunci o programare.

Cu o zi inaintea celei in care aveti stabilita programarea, veti primi un sms prin care va reamintim de ea - suntem constienti ca sunteti mult prea ocupati si n-am vrea sa ratati momentul de rasfat. Va rugam sa ne anuntati cel tarziu in ziua primirii sms-ului daca nu puteti veni la o programare intrucat anularea ei in ziua sedintei duce la considerarea ei ca fiind efectuata.

Ora programarii reprezinta ora la care incepe efectiv sedinta si din acest motiv va rugam sa veniti cu 10 minute inainte de inceperea ei pentru a avea destul timp pentru un respiro si un ceai. In cazul in care veti ajunge dupa ora stabilita, vom incerca sa nu afectam efectuarea integrala a sedintei, daca nu e nimeni programat dupa dumneavoastra, iar daca urmeaza cineva, va trebui sa-i respectam ora de start si implicit sa va finalizam sedinta la ora planificata initial.

In perioadele mai dificile ale lunii sau cand ati racit si nu stiti cand va trece perioada mai putin placuta e recomandat sa anulati din timp programarile pentru a nu uita de ele, iar in momentul in care problema s-a rezolvat, sa ne sunati pentru o programare – vom face tot posibilul sa va gasim o varianta convenabila.

Incercam in permanenta sa oferim avantaje clientilor si astfel am implementat conceptul de Happy Hours valabil de Luni pana Vineri intre orele 09 – 16 – puteti beneficia de acest avantaj doar daca programul va permite sa finalizati toate sedintele pana in ora 16. Daca beneficiati de Happy Hours va rugam sa solicitati programari doar in acest interval.

Veti beneficia gratuit si de fiecare data de halat si papuci de unica folosinta, salonul dispunand de dus, in cazul in care aveti nevoie dupa sedinta.

Pentru a va asigura tot comfortul si a nu va grabi in efectuarea sedintelor achizitionate, abonamentele noastre au valabilitate nelimitata.

In cazul in care doriti sa alocati cateva sedinte din propriul abonament cuiva drag, puteti sa o faceti oricand doriti.

Speram ca v-am fost de ajutor si va asteptam cu drag.

*Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.
 
CONTACTEAZA-NE
Nume:
Email:
Telefon:
 
Mesaj:
Doresc sa ma inscriu la newsletter
telefon 0733746663, 0213372584