Salon de infrumusetare Bucuresti - Simone Beauty Center
vezi promotii
Home » Evaluare corporala gratuita

Evaluare corporala gratuitaEvaluare Corporala Gratuita Ce este evaluarea corporala?
Orice femeie poate apela la diversele proceduri de infrumusetare si remodelare corporala. Insa pentru ca rezultatele sa fie cat mai eficiente, se recomanda realizarea unei evaluari corporale, menite sa identifice exact particularitatile existente in cazul fiecarei femei, astfel incat sa fie recomandat un tratament personalizat. Necesitatea oferirii de proceduri de infrumusetare personalizate a aparut si ca urmare a faptului ca fiecare clienta in parte isi doreste o atentie si o ingrijire particulara, care sa tina cont exclusiv de dorintele si necesitatile ei. Sunt cautate din ce in ce mai mult pachetele personalizate, in detrimentul celor generale, care nu mai reusesc sa corespunda intocmai alegerilor fiecarei cliente in parte.
Evaluarea corporala are tocmai rolul de a identifica exact problemele pe care le intampina fiecare femeie in parte, in asa fel incat specialistii sa gaseasca si sa recomande procedurile de infrumusetare si tratament potrivite intr-un mod personalizat.

Cum se face evaluarea corporala?
Trebuie stiut faptul ca evaluarea corporala se face GRATUIT, avand rolul de a identifica exact schema de tratament de infrumusetare potrivita pentru fiecare clienta in parte.
Evaluarea corporala reprezinta o analiza prin care se identifica istoricul unei femei in ceea ce priveste problemele cu care s-a confruntat, la ce stadiu de celulita a ajuns, daca are tonus muscular bun, daca este vorba sau nu despre un exces de grasime sau apa in organism.
De asemenea, vor fi masurate dimensiunile din zona soldurilor, a coapselor, a genunchilor, a taliei, a bustului, bratelor si gleznelor. Va fi masurata si greutatea, masa musculara, masa osoasa si rata fizica.
Evaluarea corporala se face prin intermediul unui cantar special, care foloseste metoda BIA (analiza a impedantei bio-electrice). Prin corp este transmis un curent extrem de slab, care va traversa fluidele continute de muschi. In momentul in care va traversa tesutul adipos, va intampina anumite dificultati, iar aceasta rezistenta la curent este numita impedanta bio-electrica.
Totodata, este localizata celulita, este urmarita retentia de apa si problemele de circulatie. In functie de rezultatele descoperite, este intocmit un grafic de tratament de infrumusetare si ingrijire corporala, totodata fiind stabilite si contraindicatiile implicate.

Cum sunt urmarite rezultatele?

Evaluarea Corporala Rezultatele vor fi urmarite atat pe parcursul tratamentului, cat si la finalul acestuia. Pe parcurs, in functie de rezultatele descoperite, pot fi facute ajustari la tratament, astfel incat eficienta acestuia sa fie una crescuta.
Rezultatele vor fi mult mai rapide si mai eficiente daca sunt combinate cu un consum moderat de calorii in fiecare zi, care poate fi sustinuta si cu activitate fizica regulata. Specialistul va oferi si sfaturi in ceea ce priveste stilul de viata, igiena alimentara si posibilitatea de a folosi produsele cosmetice recomandate si la domiciliu.


Programare online evaluare corporala
Email:
Telefon:
Nume:
Mesaj:
 
icon telefon
021.337.25.84
0733.746.663 (0733-SIMONE)


ALTE SERVICII
Epilare Definitiva
Epilare definitiva


Rejuvenare Faciala cu IPL
Rejuvenare faciala cu IPL


Cavitatie Liposuctie Virtuala
Cavitatie - Liposuctie virtuala


Dermotherm Anticelulitic
Dermotherm - Anticelulitic


Radiofrecventa
Radiofrecventa


Mezoterapie
Mezoterapie


Microdermabraziune
Microdermabraziune


Dermocrioforeza
Dermocrioforeza


Impachetari Corporale
Impachetari Corporale


Presoterapie Drenaj Limfatic
Presoterapie Drenaj Limfatic


Electrostimulare
Electrostimulare


Ultrasunete
Ultrasunete


Masaj
Masaj


Masaj cu Bambus
Masaj cu Bambus


Bronzare Organica
Bronzare Organica


Bronzare Henna
Bronzare Henna


Cosmetica Clasica
Cosmetica Clasica


Evaluare Corporala Gratuita
Evaluare Corporala Gratuita

 
CONTACTEAZA-NE
Nume:
Email:
Telefon:
 
Mesaj:
Doresc sa ma inscriu la newsletter
telefon 0733746663, 0213372584