Salon de infrumusetare Bucuresti - Simone Beauty Center
Home » Blog » Epilare definitiva acasa sau la salon?

Epilare definitiva acasa sau la salon?



epilare definitiva
Daca vrei sa scapi definitiv de parul nedorit si sa ai o piele moale si catifelata pentru mult timp, epilarea definitiva IPL iti ofera toate aceste lucruri, functionand fara durere si timp pierdut saptamanal sau lunar cum se intampla in cazul altor metode clasice si mai putin eficiente, precum epilarea cu ceara, cu crema depilatoare, folosirea aparatului de ras ori a epilatorului.

Aparatele de epilare definitive profesionale sunt disponibile in saloanele de cosmetica, devenind din ce in ce mai performante, de la an la an. Au aparut insa si aparate de epilat cu lumina intens pulsate care pot fi folosite si acasa. De aici si intrebarea, „pe care sa-l aleg“? Mai jos gasesti cateva motive care te vor ajuta sa iei decizia cea mai buna, intelegand de ce un tratament efectuat acasa nu este atat de eficient ca unul efectuat in salon.

La salon exista personal specializat

Intotdeauna intr-un salon de remodelare corporala si epilare definitiva vei fi pe maini bune, deoarece aparatele de epilare definitiva sunt folosite de personal specializat, foarte bine instruit in acest sens.

Epilarea defintiva acasa necesita multa rabdare si indemanare din partea ta, in unele zone fiindu-ti greu sa manuiesti aparatul. In schimb, la salon nu vei intampina astfel de dificultati, terapeutul fiind cel care manevreaza aparatul, intr-o atmosfera placuta si reconfortanta. El va regla intensitatea aparatului, astfel incat disconfortul sa fie unul cat mai mic, dar si in functie de tipul firului de par si de culoarea acestuia (ceea ce poate fi dificil de facut acasa).

Aparatura performanta, la salon

Intr-un salon de infrumusetare sunt aparate de ultima generatie, cu intensitate mai puternica, ceea ce inseamna rezultate mai bune, spre deosebire de aparatele pe care le poti folosi acasa. Acestea au o intensitate slaba, ca sa nu existe riscul aparitiei de arsuri pe piele. De aceea, rezultatele obtinute acasa iti pot oferi o mare dezamagire.

Acasa iti poate fi foarte greu sa epilezi

epilare definitiva IPL
Epilarea la domiciliu inseamna si mai mult timp pierdut, deoarece vei avea nevoie de mai multe sedinte ca sa elimini parul nedorit dintr-o anumita zona. Totodata, sedintele pe care le vei face acasa vor fi mai lungi ca la un salon de epilare.

Te mai poti gandi ca acasa ai intimitatea de care ai nevoie, insa si la salon se creeaza o atmosfera relaxanta, astfel incat pacientii sa se simta in largul lor si sa scape de un eventual sentiment de rusine.

Daca te epilezi acasa, nu va exista un specialist care sa urmareasca evolutia tratamentului, de aceea exista riscul ca rezultatele sa nu fie tocmai cele asteptate.

Cat cantareste pretul in alegerea facuta?

Investitia intr-un aparat personal nu este una foarte mare, insa acesta nu are aceleasi performante ca la un salon de epilare definitiva. Este normal sa iti faci griji in privinta costurilor, iar daca te gandesti mai bine, ceea ce parea o investitie mai ieftina la inceput, se poate transforma intr-una deloc rentabila, pe termen lung, pentru ca vei avea nevoie de mai multe sedinte. Epilarea definitiva, intr-un cadru profesional, este mai rapida si mai eficienta.

Cand ai de ales intre epilare definitiva acasa sau la salon, tine cont de avantajele pe care ti le ofera o epilare profesionala, facuta int-un mod profesionist. Practic, aceasta imbina toate calitatile pe care le gasesti la celelalte metode de epilat clasice, fara insa sa aiba dezavantajele acestora.

Nu te impiedica nimeni sa te epilezi acasa, insa o epilare definitiva facuta la salon te scapa de multe griji si este facuta cu profesionalism.

Fii primul care comenteaza!
 
+
=
Trimite


 
CONTACTEAZA-NE
Nume:
Email:
Telefon:
 
Mesaj:
Doresc sa ma inscriu la newsletter
telefon 0733746663, 0213372584